Type to search

Подарък за рожден ден

Подарък за жена – комплект за рожден ден и имен денПодарък за жена - комплект за рожден ден и имен денВиното със специално изработен етикет е доста харесван подарък от всички. Виното е универсален подарък, а в комбинация с точното послание насочено към рожденика и красив етикет е много подходящ подарък за рожден ден. Този комплект е перфектния подарък за рожден ден на жена, защото освен вино с персонализиран етикет съдържа още ръчно изработена роза с бонбон Рафаело и картичка за Вашето лично пожелание.

Разгледай този подарък!

Луксозен подарък за мъжНай-доброто предложение за подарък на мъж е бутилка любимо уиски Джак Даниелс 700 мл. с чаша за уиски с текст по Ваш избор, шоколадови бонбони и топли чорапи, в луксозна дървена кутия с метална закопчалка. Подарък на който ще се зарадва всеки мъж. Подаръчният комплект с уиски е подходящ за рожден ден или друг повод както за съпруг и баща, така и за дядо или добър приятел.

Разгледай този подарък!

Перла на късметаПодарете истинска естествена култивирана мида с морска перла, която се поставя в медальон с фино колие от родий. Това бижу е прекрасен подарък за рожден ден на жена. Перлата на късмета пристига при Вас в подаръчна кутия, което я прави идеален подарък за Ваш близък или за самите Вас. 

Разгледай този подарък!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Следващ